Post by cacondubelsmank on Mar 13, 2022 8:09:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Lost Treasure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Lost Treasure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox pul aldadır ▞▞▞
▞▞▞ The Lost Treasure 2022 version ▞▞▞
böyük əyləncə. son hissə çətin olsa da
Oyunu bitirdim və inventarımda və kəşf edilməmiş otaqlarımda hələ də əşyalar və şəkillər var idi. Mən də bəzi tapmacaları təxmin edə/həll edə bildim
yaxsi idi. bir gündə döymək asandır. təkrar dəyəri yoxdur.
Yaxşı nöqtə və klik, lakin pullu sürətli səyahət və pullu göstərişlər üçün bir ulduz itirir. Bu sadəcə acgözlükdür.
The Lost Treasure Avventura xpb
oyun qiymətə dəyməz. bir-iki saata bitər.
Şadam ki, pulsuz əldə etdi. yalnız bir oyun var, xəzinəni tapdıqdan sonra başqa bir oyun yoxdur.
Sintaksis tapmaca oyunlarını sevirəm. Yaxşı işlərə davam edin!
Daha az...
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı sirli oyunlardan biridir. Əlbəttə ki, digəri eyni tərtibatçıdan Blackthorn Castle-dir. Oyunun həlli üçün ümumilikdə 2-3 göstəriş tələb oluna bilər. Xərc olduqca yüksəkdir. Xoşbəxtlikdən onu satışdan pulsuz əldə etdim. Ümid edirəm ki, ilk oyunu olan The Hunt For the Lost Ship oyununu hansısa yolla pulsuz əldə edərdim.
Bir neçə saat ərzində daha uzun müddət bitirmək lazımdır
Pis mişardan istifadə etdikdən sonra daha irəli gedə bilməzsiniz
Bu bir fırıldaqdır, şərh yazan insanlar botlardır
Çox yaxşı.
Çox gözəldir, bir az qısa olsa da..
Niyə Ödənişlidir
Oynamaq üçün əyləncəli oyun. Bulmacalar gözəl idi və siz onları keçdikdən sonra xəritə hissələri istisna etmirdi. Çox sağ ol!
yaxşı idi
Zəhmət olmasa pulunuzu buna sərf etməyin
The Lost Treasure Seikkailu vxxj
gözəl hazırlanmış oyun, tam diqqətli ağıl lazımdır, o qədər cəlbedici, yaxşı hazırlanmışdır
Yaxşı oyun, sizi düşünməyə vadar edir!
Oyun tam olaraq proqnozlaşdırıla bilməz, elə deyilmi? Heç vaxt insan oyunu sahəsində bu qədər az irəliləyişlə bu qədər çox tapmaca olmamışdı. Bu ağrının əvəzini mən ödədim.
Kifayət qədər gözəl, lakin bulmacalar üçün heç bir real məntiq yoxdur və oyun üçün pul ödədiyinizə baxmayaraq, hələ də göstərişlər üçün pul ödəməyiniz və xəritədən istifadə üçün pul ödəməyiniz gözlənilir! Biraz çox acgöz!! Daha çox və ya oyunlarınız alınmayacaq.
Oynamaq üçün bütün fayllarıma daxil olmaq istəyir. Xeyr, təşəkkürlər.
Bütün seriallar arasında ən çox sevdiyim serial idi. Çox çətin deyil, amma yenə də çətin.
12 Labours Of Hercules III (HD) Strategy kio
Bir müddət əyləncəlidir, lakin bulmacalar tez təkrarlanır və yorucu olur.
Rahatlatıcı, midye
Göstərişlər pulsuz deyil, əla oyundur.
Acgözlük. Bu oyun pulsuz deyil, lakin onlar nəql etmək və ya göstərişlər üçün daha çox pul istəyirlər.
Oyun bir az yorucu olmasa da, olduqca əyləncəli idi. Təəssüf ki, sürətli səyahət, pulsuz bir oyundan gözlədiyim bir mikrotransaksiya arxasında bağlandı.
Mən bu oyundan həzz aldım! əla qrafika. Oynamaq əyləncəlidir. Mən bu oyunu tövsiyə edirəm!!
çox yaxşı oyun amma xəritədə səyahət üçün seçim lazımdır
oyun pulsuzdur, lakin sürətli səyahət və göstərişlərin dəyəri
İndiyə qədər həzz aldım, lakin xəritədə daşımaq üçün əlavə 89p ödəməyi sevmədim. Tam oyunu satın alan zaman mən gözləyirdim ki, BÜTÜN funksiyalar daxil edilsin və digər oyunlarda əlavə gücləndiricilər və buna bənzər əlavə "tətbiqdə alış" olmayacaq. Ayıb olsun sənə Sintaksis.
Çox maraqlı macəra. Əla qrafika.
Əla tapmaca oyunu, lakin çox tez bitdi.
Əla oyun, lakin hər bir sürətli səyahət nöqtəsini açmaq üçün 1,50 dollar çılğındır.
Möhtəşəm oyun, sizi düşünməyə vadar edir. Puzzle oyunlarından zövq alırsınızsa, çox əyləncəlidir
Çox geri və irəli istisna olmaqla, oyunu sevirəm. Göstərişlər də daha yaxşı ola bilər.