Post by cacondubelsmank on Mar 13, 2022 8:15:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Highlands, Deep Waters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Highlands, Deep Waters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code nelimitat toate ▞▞▞
▞▞▞ Highlands, Deep Waters 2022 version ▞▞▞
Povestea grozavă, cam captivant să găsești totul. Mă bucur de Acid Trips și de Joining Cult.
Legion War - Tactic & Strategy Strateške igre xwws
M-A FĂCUT ATÂT DE FĂCUT, DAR URĂ CĂ TREBUIE SĂ PLATesc pentru asta. DAR ÎNțeleg PENTRU CĂ ESTE O OPERĂ DE ARTĂ
Unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am întâlnit. Merita 5 stele intregi. Motivul pentru 4 stele este că oamenii care citesc recenzii cred că recenziile de 5 stele sunt false, dar aceasta este autentică. Merită povestea ta de timp
Ce plimbare. A fost intens, mult mai mult decât mă așteptam să fie.
achiziția în aplicație nu funcționează
Frumoasa poveste! L-am citit în fiecare zi în autobuz în loc să ascult muzică. 5/5 Mă voi gândi să cumpăr următoarele capitole Chiar abia aștept să aflu mai multe despre acest mister!
Minunat!
Uite, am jucat o mulțime de selecții Alegerea jocurilor și aceasta, deși era puțin plictisitoare, avea o cantitate anormală de detalii care mi s-au părut destul de plăcute. L-am jucat o dată și de fapt pentru a avea un final satisfăcător. Bloody Domhainn.
Dulce Isuse îți mulțumesc că ai adăugat puncte de control
Destul de bine..suficient de bine pentru ca eu să las o recenzie de 5 stele.. Continuați la treaba grozavă
Sclipitor
Highlands, Deep Waters Ролевые mbtj
Highlands, Deep Waters ভূমিকা নিয়ে খেলা yulw
Din câte am putut să citesc, are o poveste grozavă, dar au fost momente în care a fost confuz și au existat câteva erori gramaticale/de punctuație. Pentru oamenii care corectează gramatica altora, asta ar fi foarte frustrant. În rest, este o poveste foarte interesantă și are un mare potențial.
Harta se mișcă pentru toți ceilalți, nu? nu sunt doar eu??? Este la ora 20 până la 1 dimineața, dar vă rog să spuneți că nu sunt eu.
Degetele ugandeze ai sărituri :/
Au fost aspecte ale acestui joc care mi-au plăcut, dar în general cred că a fost scurt. Misterul în sine era interesant, dar era atât de pronunțat, încât uneori mă plictisisem. De asemenea - spoilere minore - începutul pare complet arbitrar. De ce să petreci timp făcând un personaj și lucrând la mister doar pentru a fi forțat să o ia de la capăt cu un personaj nou? Simt că asta ar fi putut fi omis în întregime și misterul ar fi fost încă bun. De asemenea, observ că în descriere scrie „joacă ca gay sau hetero”, dar nu am văzut nicio mențiune despre dragoste sau orientare sexuală în jocul propriu-zis. Este posibil să fi ratat-o, dar nu am văzut niciodată vreo urmă de dragoste.
Da Best N' It strives Me out
Tocmai când am crezut că jocurile găzduite nu publică materiale care merită jucate, a apărut acest lucru. Scriere minunată și destul de lovecraftian.
Conține un joc de investigație orwellian și un scriitor inteligent. Există un mister bun, cantități utile de detalii, o scriere captivantă și personaje interesante în această poveste. Și aș fi neglijent să nu-i dau o recenzie bună. La naiba, prologul ar putea fi propriul său joc, iar singura mea glumă ar fi sfârșitul abrupt. Jos pălăria pentru echipa care a făcut asta.
După părerea mea, a trecut destul de mult timp de când găzduit/alegerea jocurilor a lansat un joc atât de de înaltă calitate. Eram complet cufundat în poveste. Foarte recomandat, p.s. pentru trolii care se plâng că plătesc micuții 3,99 USD, încercați să vă gândiți la tot timpul, efortul și munca grea pe care autorii și toată lumea le depun în asta. Dacă nu vă puteți permite 4 dolari, atunci nu ar trebui să aveți un telefon mobil.
La naiba trebuie să joace
Acest joc merită recunoaștere
Jumătate dintre acești recenzenți nici măcar nu știu ce este alegerea jocurilor.
Minunat
Acesta este unul dintre cele mai ambițioase jocuri de alegere de care am avut plăcerea să mă bucur. Acestea fiind spuse, nu este lipsită de probleme. Alegerile contează, dar nu au fost scrise perfect, provocând unele inconsecvențe cu narațiunea. Aceste erori și erori gramaticale periodice sunt compensate de o poveste fantastică cu o scriere descriptivă excelentă care amintește cu adevărat de Lovecraft.
Scriere slabă, alegeri oarecum sexiste pentru personajele feminine, nu foarte captivante - cu siguranță există o cale ferată aranjată
Un mic joc de mister destul de distractiv. Am crezut că a fost scurt după primul meu final, dar se pare că una dintre alegerile mele m-a făcut să pierd practic tot al treilea arc al poveștii. Am jucat de două ori și am câștigat banii. O sumă surprinzătoare este disponibilă gratuit, suficientă pentru a vă agăța.
Povestea bine realizată, mult mai lungă decât toate celelalte povești interactive pe care le-am citit. Alegerile contează pe tot parcursul poveștii, achiziție excelentă
Ador această carte până acum. A, și un lucru: această carte are o problemă dacă nu ai noroc, ceea ce este o nebunie (și minunat!) să o vezi într-o ficțiune interactivă
Destul de cool cartea de jocuri.
Când o aplicație este un demo, ar trebui să spună în nume că este un demo. Acest lucru nu este gratuit.
Joc uimitor
Singurul motiv pentru care am o recenzie scăzută este pentru că trebuie să plătiți pentru asta, vă rugăm să faceți mai multe jocuri gratuite, precum marele turneu și să vă dați o recenzie mai bună
Povestea bună, bine scrisă, personajele sunt uimitoare, partea deducție este distractivă. Componentele SJW sunt puse într-o manieră pricepută. În general, e bine. Foarte bun
Foarte plăcută
Wow! Joc uimitor! Probabil că, pe baza textului meu preferat, alege-ți propria aventură până acum. Și am citit o grămadă de ele!
Hosted Games face acest lucru (Choice of games face și el), unde se spune că un joc este gratuit, dar odată ce îl descărcați, aflați că doar o mică parte este gratuită, atunci trebuie să îl cumpărați. Delight Games este de cel puțin 10 ori mai bun.
La naiba... înfricoșător, misterios. Îmi da frig coloana vertebrală. Există greșeli gramaticale minore, dar nu ar trebui să interfereze cu înțelegerea lecturii. (8 noiembrie 2019) Edit: CÂND VINE SECHELA?
Deși mi-a plăcut ideea, se pare că a fost scrisă de cineva a cărui primă limbă nu este engleza și care nu are prea multe cunoștințe zilnice despre Marea Britanie. (Colegiul și Universitatea nu sunt același lucru.) Acest lucru ar fi putut fi rezolvat cu ușurință de un editor bun și simt că, dacă faci un joc complet bazat pe text, editarea adecvată este o cerință destul de de bază.
Mi-a plăcut primul capitol și poți începe să faci aceste jocuri gratuite sau măcar să pui reclame la jocuri
Jumătate din carte gratuită, pentru a finaliza trebuie să plătiți... Spune asta în avans.
Mi-aș dori doar să-l pot cumpăra.
A trebuit să o opresc de îndată ce a devenit interesant, nu-i așa
Are sens
Gg
nu l-am jucat încă, dar în timp ce citeam recenziile, cineva care a evaluat o stea a spus „Delight games is better” cu care nu sunt total de acord. Deci, în mod clar, oamenii care au evaluat o stea sunt doar oameni care spun „DAR NU E GRATIS”, cel puțin îți oferă o parte din ea gratuit, singurele jocuri cu adevărat gratuite pe care le cunosc din alegerea jocurilor este alegerea dragonului și apocalipsa la cerere. Ar trebui să știe dacă au fost fani ai companiei că majoritatea jocurilor lor nu sunt gratuite.