Post by cacondubelsmank on Mar 13, 2022 8:21:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор монети ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Тази игра е забавна за убиване на време и ми харесва, че е с животни, а не с магьосници и други вълшебни неща, също така играта ми се повреди на ден 2 и не можах да направя нищо с играта. Бях на ниво 400+, плюс похарчих 99 цента и не мога да ги възстановя, но не се притеснявам за това, преинсталирах и сега няма да ми позволи да купя пакета за начинаещи и играта не ми позволява дори да прехвърлям данни на нови телефони . Би било хубаво, ако настроите начин да запазите напредъка си.
Това, което някога е било забавна игра, е напълно съсипано от както се досещате..... микро транзакции!! Оооо да, винаги са страхотни. Сериозно обаче, ако искате наистина добра игра да играете около 25 минути и след това да я изтриете. Това определено е тази игра
Това е страхотно, но има нужда от спасителна лента, за да можете да знаете кога да нахраните животните си
Видеорекламите се нуждаят от работа. Има моменти, когато играе 2 поред или замръзва и трябва да рестартирам приложението
Наистина забавна и макова игра! Беше лесно да се научиш как да играеш и това не е много трудна игра за забавление! Страхотна игра!
Яко яко
Просто лош клонинг на Art of War с по-лоша икономика и по-натрапчиви реклами. Форсиране на реклама, преди да попитам дали искам да гледам реклама за награда? Не, благодаря, деинсталиран.
НЯМА реклами. МАЛКО НЯМА реклами и самата игра е невероятна. Тази игра е животинска! Вземи го? Съжалявам, че ще продължа сега
Страхотна игра, така че пет звезди. Харесвам малките анимационни графики, така че всеки, който прави тези игри, продължава да ги прави, защото аз и приятелите ми обичаме тази игра.
Забавна идея, но твърде лесна и без стратегия.Можете да направите поставянето на животните преди битките от значение или да имате повече атаки, което да е необходимо да се използва стратегически и да не карате животните да вършат цялата работа.
Забавно е, докато дъската ви не стане по-голяма, така че по принцип след като вече не можете да поставите животни на екрана в квадратите, за които току-що сте похарчили златните си монети, губите златото си и животното не се появява на екрана.
Играя тази игра на телефона си, обичам я.Също така бих искал да видя праисторически същества в играта. и очите на животните ще изглеждат по-добре
Тази игра е добра, определено изисква някаква форма на стратегия. Единствената причина да не получи пет звезди е, че по време на играта играта ми просто замръзва и се превръща в черен екран, когато влизам и излизам.
Тази игра е легенда
Загубих над сто животни през последните няколко дни, повече от дузина от тях са легендарни 2-4 звезди. Изпратих имейл на разработчиците и отговорът, който получих, беше „съжалявам, че нищо не можем или няма да направим по въпроса“, което е меко казано лудо. Деинсталирам и не губя повече време за тази игра, защото очевидно е невъзможна за игра от дългосрочна гледна точка, когато цялата ви армия може магически да се изпари всяка секунда и разработчиците са безполезни / отказват да помогнат / компенсират по какъвто и да е начин.
Не можете да му се насладите без да гледате реклами, защото получавате толкова малко монети. Това е добра игра, но гледането на реклами, за да получите повече монети, бързо остарява.
Позволете ми да започна с това, че обичам идеята, графиката и играта на тази игра Работи страхотно, изглежда добре и е забавно. Но фактът, че наградата ми идва двойно, казвам „не“ и все пак ме изпраща на реклама НАИСТИНА ме вбесява! Не отговаряйте на това, че рекламите са това, което ни помага да плащаме, за да разработим играта! Разбрах това, но когато играя има реклама в долната част на екрана, когато приключите с нивото, попитайте Ако искате да гледате реклама да се удвои и дори когато щракнете върху не, пак трябва да гледате реклами, това е лошо. Рекламите убиват!
Това е приличен старт на една игра, няколко неща могат да бъдат излъскани и ежедневни куестове, монетите от празен сандък имат твърде малък прозорец
Трябва да гледате реклами, за да напредвате. Плащането е добре, но не обичам да ме карат да гледам реклами, ако искам да напредвам. Игрите, които имат незадължителни реклами, са добре, но не и игри, които правят практически невъзможно напредването без тях. Плащам, за да благодаря на разработчика за усилията им, а не защото съм изнудван за това.
Твърде много реклами. Половината от времето бяха само направо реклами и не бях впечатлен. Не можете да напредвате бързо, освен ако не гледате реклами, а има задължителни реклами, така че гледате две реклами за една битка. Въпреки това, ако платите, за да премахнете рекламите, това е добре, прекрасно, невероятно и най-важното - забавно. Това е страхотна игра, само.рекламите я задържат от 5 звезди.
Който и да сложи реклами след всяко ниво е истинско цяло. И заслужава да бъде уволнен. Буквално след всеки мач реклами.Знам, че имаш нужда от пари, но хайде. 2 от 5 причиняват реклами. QКогато за първи път написах тази рецензия, платих 99 цента без реклами. Сега е 13.08.21 Играх го, но сега по някаква причина Реклами!!! СЕ ВЪРНАХА. ПЛАТИХ БЕЗ РЕКЛАМИ. Ще деинсталирам, ако рекламите не изчезнат отново. ПАРИ МАГАРЕТА
Преди изглеждаше добре, но след това започнаха да добавят реклами Знам, че така получават пари, но това просто съсипва всяка мобилна игра
Харесва ми много, но можете да добавите още животни и да добавите режим на безплатна игра.
Забавна игра, но бих искал да виждате статистиката за щетите на животните по време на битка или след нея.
Има шанс да бъде добър. Наградите не са достатъчно високи, за да стигнете далеч в играта, освен ако не гледате постоянно реклами. Ако наградите бяха с още 20-30% по-добри, играта пак щеше да се играе
Това беше страхотна игра, приятна! Но сега пуска реклами след всяка друга битка. Което е твърде често. Изгубиха ме.
Super Mechs Екшън cgok
Това е наистина добра игра, която любимият ми играх за известно време, харесва ми как има много различни животни и атаки на разлика, ако видите това, не трябва да я получавате и без реклами
Има твърде много реклами. Изтеглих го, но обсъждам дали да го деинсталирам или не. Рекламите са твърде дълги и не можете да ги пропуснете. Отнема повече време за гледане на рекламата, отколкото за възпроизвеждане. Когато взема игра, това определено не е защото искам да гледам реклами.
Това е проста игра, която изтласква микро транзакции и реклами от скока. Истинският геймплей е просто да гледате как животните се бият. Не се усеща, че има някаква стратегия.
Доста добра игра за убийство на времето. Харесва ми, че можете да играете колкото искате без ограничения на енергията. Въпреки това наистина бих искал да видя статистически данни за животните като здраве или сила. Дори повече от това, бих се радвал, ако можем да видим какво е способността за повишаване на нивото на животните. (Като Rush или как лисиците копаят) знам, че се показва, когато ги обединявате за първи път, но 1) не ви показва кога "слеете всички" и 2) би било невъзможно да се запомни за всяко животно.
Това е наистина забавна и странно пристрастяваща игра. Но има нужда от PVP! О! И добавете динозаври и митични същества! Като дракони и сфинксове.
Мислех, че е страхотно в началото. Изскачащите видео реклами са пречка за мен.
Animal Warfare ስልት hbo
Обичам тази игра и все още я имам. Единственото нещо, което е проблем, е, че битките сега са много трудни и ми е трудно да завърша "получаването на точки, като правите битки". Ако добавите като някакъв друг начин за завършване на битки, различни от нивата или мисиите, или просто улесните битките, мисля, че това би зарадвало много хора.
тъй като е автоматизиран, става дума повече за събиране на неща.няма добър начин за смилане на монети, тъй като не можете да се върнете към нивата. почти безкрайни нива. трябва да победите ниво 3201, за да получите арктическия заек, което означава, че има 330 етапа. няма стратегия, освен за поставянето на животни. и о, количеството реклами.
Обичам тази игра, но след известно време тя става скучна, но аз я играя от известно време и играта не се е забивала! Но рекламите... Има толкова много реклами.Но предлагам да го вземете
Единственото нещо, което не ми харесва, е колко монети са необходими, за да получите нови карти... Става наистина скъпо много бързо, но освен това е страхотен убиец на времето
Харесвам тази игра, но е трудно да получите скъпоценни камъни, ако не фармирате аркадата и след това просто гледате реклами, но освен това не е толкова лошо
Иска ми се да има опция за намаляване на графики или ефекти, тъй като когато имаш много животни, тя работи доста бавно, но това е всичко
И още един алчен разработчик. СПРЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ПРИНУДИТЕЛНИ РЕКЛАМИ В ИГРИТЕ СИ! Наслаждавах се. Аз също гледах реклами за допълнителното злато. 1 звезда и деинсталиран. Добра работа.
Забавно е да се играе и всичко, но след актуализацията взех всички животни, които имах и сега имам само трите котки и наистина съм ядосан, опитах всичко и нищо не работи! Наистина съм ядосана и тъжна! Моля, поправете това. Работих усилено и бях на ниво 285, все още съм на това ниво, но всичките ми животни ги няма, освен трите котки!
Тази игра няма смисъл, особено когато играя срещу други играчи, въпреки че броят ми за атака и защита е по-висок, губя от всички и нивата са скучни и монотонни
Наистина искам да продължа да играя, но рекламите излизат извън контрол. Аз съм на ниво 400 и всяко 2 или 3 нива е задължителна реклама. В този момент от играта наистина трябва да шлифовате нива и това наистина е гадно.
Приложението продължава да се срива и изтощава твърде много батерия на телефона. Забавна игра, но въпреки това работи.
Можете да играете около 20 минути. След това получавате реклама след ВСЯКА битка. Рекламите са по-дълги от битката и не получавате нищо за тях. Кокетна игра, но 70% от времето, прекарано ще бъде с реклами. Разработчици... ако хората харесват играта ви, те ще искат да ви подкрепят. Ако им изпратите спам с реклами, хората няма да играят.
Дори не можах да премина през първата част, когато ми казваше да купя пакет. Продължих да го натискам, но нищо не се случи Много недоволен *Обръщане на масата* Ако можех да дам 0 звезди, бих
Играта беше наред. Животинска версия на TABS. Съгласен съм с рекламите за усилвания и от време на време принудителни реклами... Разработчиците се нуждаят от малко подкрепа, но принудителни реклами всеки lvl=деинсталиране
Мех Играх го и ми омръзна доста бързо. Харесвах играта за известно време обаче. Единствената причина, поради която се отегчих, беше чувството за прилика. Повечето нива нямаха свой собствен уникален обрат, но като цяло вероятно бих го играл от време на време.