Post by cacondubelsmank on Mar 13, 2022 8:36:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder - Test Prep 2022 version ▞▞▞
Kiekvieną kartą, kai jį atidarau, tiesiog sakoma „įkeliami žodžių rinkiniai“. Vienintelis būdas to atsikratyti – atsijungti. Prašau pataisyti
Jis visą laiką automatiškai iš naujo nustato mano pažangą. Kai tai atsitiko pirmą kartą, pamaniau, kad galiu pakartoti kaip apžvalgą. Bet tai nutinka vėl ir vėl. Prašau pataisyti..
Ekrano skaitytuvas nebegali atpažinti ar pasirinkti jokių mygtukų ar daugumos elementų. Prieš naujausią atnaujinimą problemų neturėjau, bet turiu silpną regėjimą ir nebegaliu naudotis programa. Kitu atveju ši programa yra smagi ir skirčiau jai 5 žvaigždutes.
Programa nesugeba tiksliai perteikti anglų kalbos sudėtingumo. Žodžiai turi kelias reikšmes, priklausomai nuo konteksto; be šio konteksto nėra nei mokymosi, nei supratimo. Tai beveik tik atminties žaidimas.
Geroje programoje yra būdas padėti jums įregistruoti naujus žodžius savo žodyne
Vocabulary Builder - Test Prep Educación utyh
Vocabulary Builder - Test Prep Educación fue
negali susikurti paskyros. Kai atidarau naują paskyrą, jis vis sako neteisingą slaptažodį.Jau išbandžiau visus sudėtingus slaptažodžio derinius, bet nesėkmingai. Tai kažkaip atstatė dabartinę mano pažangą ir turiu daryti viską nuo pradžių. Taip apmaudu!!!!
Puiki programėlė
Geriausias dalykas šioje programoje yra tai, kaip ji neatsilieka nuo mano mokymosi greičio. Visiškai rekomenduočiau žmogui, kuris klesti, papildyti savo žodyną. Jei galiu pasiūlyti, norėčiau, kad į programą būtų įtrauktos trumpos užduotys, pvz., sukurti sakinį ar pastraipą naudojant žodžius, išmoktus tam tikru lygiu, ir patikrinti, ar jie tinkamai naudojami.
Taip, tai gera programa, bet ją reikia paaiškinti, kai rodomi žodžiai
Gali buti gerai
Man patinka ši programa. Skelbimų nėra, o žodynas keičiasi, todėl aš išmokstu daug naujų žodžių, kurie iš karto padidina savo žodyną. Išbandžiau kitą žodyno programą ir ji leidžia pasiekti tam tikrą tašką, sustoja ir prašo manęs sumokėti, kad patobulinčiau savo žodyno įgūdžius. Ši programa yra daug geresnė. Labai rekomenduoju, jei norite patobulinti savo žodyno įgūdžius
Jie duoda jums žodį be konteksto, o tada klausia, ką tai reiškia. Žodis gali aiškiai reikšti kelis dalykus, tačiau jie siūlo tik vieną žodį ir 4 galimus sinonimus. Siaubingas būdas sustiprinti savo anglų kalbos įgūdžius.
Nebloga programa, bet ieškojau angliško akcento versijos. Tai buvo amerikietiška ir su akcentu programa žodžius taria šiek tiek kitaip. Nežinau, ar teisingai juos pasakau, jei tokius žodžius vartočiau Anglijoje.
Sunkiau suprasti jų apibrėžimą nei patį žodį. Pažinojau juos visus, bet kartais klysdavau, nes negalėjau pasakyti, ką jie nori, kad aš paspausčiau
ši programa tikrai naudinga jiems, kurie yra pradiniame etape ir nežino, nuo ko pradėti.
Apskritai tai gera programa. Informatyvus, naudingas, išmanantis ir sklandus. Bet man rūpi medžiaga, kurią pateikia programėlė, medžiaga yra tokia ribota, pvz.: pasirengimas ielts žodynui susideda iš ne daugiau kaip 12 pratimų. Išskyrus tai, kad programa yra tokia gera. Galite pasikliauti bent jau savo pagrindinėmis gramatikos programomis ir laisvalaikiu įgyti šiek tiek žodyno.
Išbandė 3 šios programos diegimus. Tai neveiks, kai bakstelėjau teisingą atsakymą. Bandžiau dar kartą trečią kartą įdiegdamas, bet šį kartą bandžiau perbraukti atsakymą ir nukeliau tik į kitą ekraną. Šiukšlės. Esu nusivylęs, nes yra daug gerų atsiliepimų. Pastebėjau kai kuriuos kitus apžvalgininkus, turinčius tą pačią problemą. Programa taip pat neužsidarys nepaspaudus mano telefono mygtuko UŽDARYTI VISKĄ. Netinka pagal paskirtį ☹
Prašome padidinti gre žodyną ir bandomąją medžiagą... pvz. Bandymų serija... pigiau... Ačiū.
Žodžių sąrašas yra geras, tačiau reikėtų atlikti keletą papildomų pakeitimų, kad būtų padidintas išsaugojimo pajėgumas, pvz., įvesti mnemoniką, kad būtų galima atsiminti žodį, arba kurti korteles, kad būtų parodyta reikšmė ir atspėti tikrąjį žodį. Taip pat turėtų būti integruota rašymo galimybė, nes tai padeda geriau išsaugoti žodžius ir tuo pačiu išvengti rašybos klaidų.
Apibrėžimai neteisingi. Jie pagrįsti sakinių, kuriuose jie vartojami, reikšme, o ne pačiu žodžiu. Kas įvertino tai 5 žvaigždutėmis, yra kvailas asilas
Tai toks priklausomybę sukeliantis, toks nepaneigiamas mokymas, verčia sužavėti žodyną... Jis skatina kurti žodyną... Man tai labai patinka... Išbandžiau daug programų, bet tai privertė mane ramus ir aš nesijaudinu dėl žodyno
Viskas, ką tai daro, yra sinonimai, o ne tikrasis tikslus apibrėžimas.
Talking Tom Cat Priložnostne dtg
Puiki programa. Iš pradžių šiek tiek galvojau apie jo atsisiuntimą, bet po maždaug valandos naudojimo aš jį įsimyliu. Kai jaučiuosi pavargusi, naudoju šią programą, kad nuvalytų išsekusius jausmus. Per tai pradėjau mokytis naujų žodžių. Absoliučiai, myliu. Sužavėtas patirties.
Yra keletas klaidų. „Išduoti“ sinonimą pasirinkau kaip „apgauti“. Ir buvo pažymėta neteisingai, o teisingas atsakymas buvo parodytas "atskleisti", o tai niekur net artima prasmei. Tai yra pagrindinis žodis. Nedarykite tokio lygio klaidų.
Šioje programoje gausu abejotinų apibrėžimų ir atvirai sakant, keistų žodžių pasirinkimų. Negaiškite laiko, verčiau skaitykite knygą.
Pažanga automatiškai ištrinama po kelių dienų, tada turiu kartoti nuo pradžių. Tikrai apmaudu!
Vocabulary Builder - Test Prep Koulutus iygu
Rimtai! Labai gera programėlė besimokančiajam, nes ji reguliariai atlieka testą, o po teisingo atsakymo žalia linija padidins jūsų pasitikėjimo lygį. Norėčiau, kad kiekvieną dieną atliktumėte 1 užduotį, o tai suteiks jums didelį anglų kalbos žinių žodyno rinkinį. Taigi pirmyn ir išbandykime!!!
Tai labai puiku! Labai lengva suprasti ir lengvai įsiminti. Puikus žodžių apibrėžimas, bet taip pat ir sakiniai. Tai padeda be problemų suprasti žodžius. Aš naudoju bent 3 kartus per dieną. Jaučiu, kad jau esu nuo jo priklausoma. Kai nenaudoju, galvoju apie tai.Taigi manau, kad kiekvienas turėtų investuoti į šią priemonę. Esu suaugęs ir vis dar myliu. Niekada ne per sena, kad išmoktum naujų žodžių. Puikus produktas!
labai labai lengva
Vocabulary Builder - Test Prep Educație xrbw
Labai gera programa vocabulary.that taip pat nemokama, tiesiog imkitės.
Tai lengvas ir smagus būdas kaupti žodyną
Paprasti apibrėžimai dažnai yra klaidingi, palyginti su kitais geresniais atsakymais. „Nuodai“ paskatino mano norą parašyti šią apžvalgą. Skubėti nėra geriau nei sukelti.
Labai naudinga norint suprasti naujus žodžius ir naudoti juos įprastuose pokalbiuose.
Vidutinis 4, turi 39 klausimus! Tai klaida, dėl kurios programa tapo nenaudinga!
Norint išsaugoti man patinkančią kortelę, reikia turėti žymių funkciją.
Programėlė gera. Suteikite mums galimybę varžytis su draugais. būtų smagu.