Post by cacondubelsmank on Mar 13, 2022 8:45:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшення ключів ▞▞▞
▞▞▞ DemonSouls (Action RPG) 2022 version ▞▞▞
дуже весела гра і гарна сюжетна лінія.
Здається, я не можу завантажити дані збереження, тому що ігри Google Play докучають мені під’єднатися. І це буває кожні 2 дні... Ви можете щось з цим зробити? Дякую ^_^
Це, безумовно, одна з найкращих ARPG, у яку я коли-небудь грав, але, на жаль, у неї можна грати, лише якщо ви підключені до Інтернету. Поки розробник не дозволить грати в офлайн-режимі, я оцінюю його на 1 ★.
Я вражений графікою та сюжетом, але коли я закрив гру і відкрив її через деякий час .. я не можу продовжити гру, тому що кнопка не відповідає!! І він теж виходить з ладу!!
Аж до зустрічі з богинею вороги забирають забагато здоров'я, а оновлення занадто дорогі.
Коли ви отримаєте квест поєднати двох демонів, ви можете відразу використовувати опцію Forge, щоб зробити вогняний меч, втративши об’єднаних демонів. Якщо ви це зробите, ви не зможете здати квест, і вам не дозволять покинути хатину дідуся.
DemonSouls Rol Oyunu yqqr
У мене проблема в грі Google Play. Завжди потрібно ввійти. Виправте це. Я не хочу зберігати свою гру в хмарі 😒, тому виправте це завжди, коли мене запитують
чудовий погляд на класичну одиночну гру. Це нагадує мені щось, у що ви грали б на Nintendo DS
Розбитий ролик, він так і не розпочав чат, він збив мене на контрольній точці збереження. Поки що зробив це задарма, виправте це, будь ласка
Це чудова гра
Я не можу грати в цю гру, оскільки екран завантаження дратує довго, я чекав 4 години, все ще нічого... будь ласка, виправте цю гру...
DemonSouls (Action RPG) RPG zpyq
Чудова графіка
Не можу грати, не зайшовши в googleplay
Неможливо грати в цю гру після підключення до Google Play Games
Дуже подобається, як ця гра. Але одна річ, яка мені не подобається, це я купив пакунок в 99 центів і помер, а потім перезавантажив гру, і мого пакета немає! Навіть не довелося ним скористатися! Я заплатив за продукт, який я навіть не можу мати... також довелося очистити кеш та інше, а коли я повернувся грати, все почалося знову! Варто використовувати хмару для збереження файлів, якщо людям знадобиться повернути гру! І не подобається, як на екрані на вас все одно нападають. Речі мають бути призупинені, доки ви не закінчите на цьому екрані.
Навіть не починається
Я грав у гру im lvl 18, а потім раптом вона вийшла з ладу, тоді всі предмети quest lvl зникли, а потім, коли я знову спробував рівень lvl, я краще спорядився тоді, коли я подивлюся на свій інвентар, усе це зникло, але він все ще тримає виправлення зброї цього я дуже чекаю на цю гру, будь ласка, виправте це
Я не можу постійно купувати речі. Я отримував подвійні щоденні винагороди, але ніколи не можу завантажити, щоб купити осколки душі. Запис було видалено, і я не знаю, як і чому. Витрачений час і гроші.
ну
Мені сподобалося грати в цю гру. Єдине, що мені не сподобалося, це рух і те, як гра змушує мене купувати діаманти. Це досить дратує. Крім того, мені дуже сподобалася гра. Було б добре, якби був якийсь спосіб безкоштовно заробити діаманти, крім того, щоб випадковим чином знаходити їх у скринях зі скарбами.
Добре, але почав закривати мене, коли я вибирав продовжити
Давайте подивимося на 3-го боса, а потім неможливо перемогти, чек виправте, чортову силу, або я закінчив
Кожен раз, коли я намагаюся завантажити його, постійно говорить, що файл пакета недійсний
Не працює на моєму samsung s6 edge. Кнопка запуску гри не працюватиме, навіть якщо я підключений до Інтернету.
ПОТРІБНА GOOGLE PLAY ЗАРАЗ, ЯКИЙ ПОТРІБНИЙ ІНТЕРНЕТ
Я грав у це багато років тому, коли ще був підлітком, це допомогло мені пережити багато речей, які я переживав. Нещодавно я знову знайшов її, і я дуже радий зіграти в неї знову після всіх цих років. Тримайте речі, які приносять вам радість, не втрачайте їх, як я зробив у цій грі. Дякуємо за створення цього дорогоцінного каменю. ♡
так багато реклами не може відтворити його
Мене дуже зацікавила ця гра, але я навіть не можу запустити її після встановлення, тому що для неї потрібен додаток Google Play Games. Хіба ви не можете зробити так, як інші ігри, які дозволяють гравцям вибирати скасування для Ігор Google Play? Наразі ця програма повна помилок, і я не хочу її встановлювати.
Чомусь я застряг у цьому селі, і якщо я намагаюся вийти з цього села, воно постійно говорить мені, що у мене недостатньо спорядження
Це добре
Мені не подобається графіка, але гра хороша
Лаку, я розчарований. Версія для iPhone працює набагато плавніше і не вимагає Інтернету для відтворення. Мені подобається гра, але я відчуваю, що ви не доклали достатньо зусиль для сумісності для версії Android.
Мистецький стиль занадто зайнятий, щоб мені насолоджуватися ним. Довелося видалити його.
Досить добре
Музика та анімація - це щось! Гра проста, але гарна, але... в ній є деякі помилки.... іноді аватар не рухається за допомогою панелі курсору... я помічаю, що цього не відбувається, коли я не в мережі без додавань
Вона завжди починається з першого рівня, і мене дратує починати знову і знову.. вам потрібно покращити цю.. гарна гра, але її потрібно багато покращувати
Коли я відкриваю гру та торкаюся екрана, щоб запустити її, вона відкриває екран завантаження, а потім виходжу з нього, тому я все ще знаходжуся на головному екрані. Коли я торкаюся його знову, екран займає хвилину, перш ніж щось робити, а потім стає чорним і виходить із мене. Я хотів би пограти в цю гру, тому виправте це!!
Не можу отримати свій прогрес у грі, незважаючи на зв’язування з обліковим записом Google.
дійсно хороша гра
Хіба назва не копіює іншу гру?
Це було б краще як варіант, а не вимушена функція
Це крута гра
Гра може бути симпатичною, але зараз вона марна, постійно зависає або просто не завантажується належним чином, не затримуйте дихання перед цією грою, так було вже деякий час. Оновлення: набагато краще! Графіка симпатична, як і сюжетна лінія, моя єдина скарга тепер — квестові предмети, швидкість випадання досить жахлива!
Як можна назвати там гру під назвою demon souls, як від fromsoft
Пристойно, але назва захищена авторським правом fromsoftware
Отримав би 5 зірок, якби вам не потрібен Інтернет для гри. Просто для щоденного входу вам потрібен Інтернет для цього нічого іншого
TMNT: Follia mutante Giochi di ruolo ezfd
У грі багато помилок